Nabanöör katkes lõplikult

N-Terminal Grupi juhatuse liige Tõnis Bittman ei soovinud teemat kommenteerida. Augustis kirjutas Äripäev väikeaktsionäride kahtlusest, et oma osaluse venelastele müües viis Siff tankiste kasutades firmast vara välja. Siis andis Bittman mõista, et see on väikeaktsionäride ettekujutus.

„Milstrand kuulub 50% ulatuses ikka N-Terminal Grupi omandusse, nabanöör on ikka küljes,“ ütles Bittman toona. Täna tuleb tal tõdeda, et nabanöör on lõplikult lahti lõigatud ning Milstrandi omanike seas N-Terminal Grupi väikeaktsionäre enam pole.

Milstrandi juhatuse esimehe Ervin Hasselbachi kinnitusel ei teadnud ta, et firmal on uus omanik. „Kuulen seda teie käest esimest korda. Eile teadsin veel, et üks meie omanikest on NarTest. Et see on oma osaluse edasi müünud, ei teadnud,“ ütles ta.

Ott Kikkasega tema teed seni ristunud pole ning Hasselbach pole oma silmaga uut omanikku näinud. „Muidugi võivad aktsionärid müüa vabas riigis aktsiaid. Kui kellegagi on kokkuleppe tehtud, siis nii on. Eks kunagi antakse meile ka sellest teada,“ rääkis Hasselbach.

„Kui mind pandi juhatusse, oli Milstrandi üheks aktsionäriks N-Terminal Grupp. Siis leiti, et see aktsiate osa võiks liikuda, esialgu läks see N-Terminal Investi ja siis NarTesti kätte. Et keegi tahab aktsiapakki edasi liigutada, siis meile ilmselt teatatakse sellest,“ selgitas Hasselbach. Tema sõnul ei muuda omanike vahetus ettevõtte senist tegevust, töökorraldust ega strateegiat.

Osale arutelus

  • Kadri Jakobson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara