Autor: Kadri Jakobson • 6. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nabanöör katkes lõplikult

N-Terminal Grupi juhatuse liige Tõnis Bittman ei soovinud teemat kommenteerida. Augustis kirjutas Äripäev väikeaktsionäride kahtlusest, et oma osaluse venelastele müües viis Siff tankiste kasutades firmast vara välja. Siis andis Bittman mõista, et see on väikeaktsionäride ettekujutus.

„Milstrand kuulub 50% ulatuses ikka N-Terminal Grupi omandusse, nabanöör on ikka küljes,“ ütles Bittman toona. Täna tuleb tal tõdeda, et nabanöör on lõplikult lahti lõigatud ning Milstrandi omanike seas N-Terminal Grupi väikeaktsionäre enam pole.

Milstrandi juhatuse esimehe Ervin Hasselbachi kinnitusel ei teadnud ta, et firmal on uus omanik. „Kuulen seda teie käest esimest korda. Eile teadsin veel, et üks meie omanikest on NarTest. Et see on oma osaluse edasi müünud, ei teadnud,“ ütles ta.

Ott Kikkasega tema teed seni ristunud pole ning Hasselbach pole oma silmaga uut omanikku näinud. „Muidugi võivad aktsionärid müüa vabas riigis aktsiaid. Kui kellegagi on kokkuleppe tehtud, siis nii on. Eks kunagi antakse meile ka sellest teada,“ rääkis Hasselbach.

„Kui mind pandi juhatusse, oli Milstrandi üheks aktsionäriks N-Terminal Grupp. Siis leiti, et see aktsiate osa võiks liikuda, esialgu läks see N-Terminal Investi ja siis NarTesti kätte. Et keegi tahab aktsiapakki edasi liigutada, siis meile ilmselt teatatakse sellest,“ selgitas Hasselbach. Tema sõnul ei muuda omanike vahetus ettevõtte senist tegevust, töökorraldust ega strateegiat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077