Autor: Väinu Rozental • 14. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansabussi endine turundusspetsialist hakkab turgutama Balteco turundust

Homsest võtab vannitootjas ASis Balteco turundusega seotud töökohustused üle Kairi Pops, kes enne seda töötas alates 2007. aastast turundusspetsialistina ASis Hansabuss.

Balteco senine turundusdirektor Merje Seina läks lapsehoolduspuhkusele, edastas uudiskiri Best Marketing. Hansabussi turundusega jääb tegelema turundusjuht Helen Kalberg.

Baltecos on omavahel ühildatud arendus, disain, tootmine ja turustamine eksportturgudel. Kairi Pops hakkab tegelema erinevate turundusülesannetega koostöös ettevõttes töötava disainijuhi, graafilise kujundaja, juhtkonna ja müügiosakonnaga. 

1990. aastal tegevust alustanud Balteco põhitegevus on vannide, massaaživannide, dušikabiinide, aurusaunade ja minibasseinide tootmine ning turustamine. Baltecol on üle-eestiline edasimüüjate võrk ning müügiesindused enamikes Euroopa riikides. 2010. aastal sai Balteco tiitli "Parim disainirakendaja 2010“.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077