Leiburi uueks juhiks asub senine turundusdirektor

23. augustil alustab ASi Leibur tegevdirektorina tööd senine müügi- ja turundusdirektor Asso Lankots.

Lankots on töötanud Leiburi müügi- ja turundusdirektorina eelmise aasta juulist. "Varustame igapäevaselt oma toodetega Soome, Läti ja Leedu turge, samuti teeme pidevat tööd uutele eksportturgudele sisenemiseks. Luban, et Leibur jätkab maitsvate ja tervislike pagaritoodete küpsetamist. Leibur soovib jätkuvalt olla tarbijate ja koostööpartnerite eelistatuim pagaritöökoda," kommenteeris ta.

Lisaks Leiburi tegevdirektori ametile nimetatakse Lankots pagaritööstuskontserni VAASAN värskete pagaritoodete ärivaldkonna Eesti juhiks.

Leiburi tänane tegevdirektor Olli Johansson naaseb tööle VAASAN Gruppi Soomes. 23. augustist vastutab ta grupi suurima, värskete pagaritoodete ärivaldkonna, finantstegevuse eest nii Soomes, Eestis, Lätis kui Leedus. "Siirdun uuele töökohale rahuliku meelega, sest Leibur toimib hästi ja usun, et senine tugev areng jätkub Asso juhtimisel ka tulevikus," märkis Johansson.

247aastane Leibur – Eesti suurim ja vanim pagaritööstus – kuulub VAASAN Gruppi, mis tegutseb Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi ja Norra turgudel. 2009. aastal oli grupi netokäive 400 miljonit eurot. Värskete pagaritoodete ärivaldkonda, mis teeb 65 % grupi käibest, juhib alates 2009. aasta jaanuarist endine pikaajaline Leiburi juht Ants Promann.

Osale arutelus

  • Jaana Pikalev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara