Autor: Jaana Pikalev • 11. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leiburi uueks juhiks asub senine turundusdirektor

23. augustil alustab ASi Leibur tegevdirektorina tööd senine müügi- ja turundusdirektor Asso Lankots.

Lankots on töötanud Leiburi müügi- ja turundusdirektorina eelmise aasta juulist. "Varustame igapäevaselt oma toodetega Soome, Läti ja Leedu turge, samuti teeme pidevat tööd uutele eksportturgudele sisenemiseks. Luban, et Leibur jätkab maitsvate ja tervislike pagaritoodete küpsetamist. Leibur soovib jätkuvalt olla tarbijate ja koostööpartnerite eelistatuim pagaritöökoda," kommenteeris ta.

Lisaks Leiburi tegevdirektori ametile nimetatakse Lankots pagaritööstuskontserni VAASAN värskete pagaritoodete ärivaldkonna Eesti juhiks.

Leiburi tänane tegevdirektor Olli Johansson naaseb tööle VAASAN Gruppi Soomes. 23. augustist vastutab ta grupi suurima, värskete pagaritoodete ärivaldkonna, finantstegevuse eest nii Soomes, Eestis, Lätis kui Leedus. "Siirdun uuele töökohale rahuliku meelega, sest Leibur toimib hästi ja usun, et senine tugev areng jätkub Asso juhtimisel ka tulevikus," märkis Johansson.

247aastane Leibur – Eesti suurim ja vanim pagaritööstus – kuulub VAASAN Gruppi, mis tegutseb Eesti, Läti, Leedu, Soome, Rootsi ja Norra turgudel. 2009. aastal oli grupi netokäive 400 miljonit eurot. Värskete pagaritoodete ärivaldkonda, mis teeb 65 % grupi käibest, juhib alates 2009. aasta jaanuarist endine pikaajaline Leiburi juht Ants Promann.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077