Krimelte esindab Eestit Euroopa prestiižikaimal ettevõtlusauhindade konkursil

2010. aasta üle-euroopalisel prestiižseimal ettevõtlusauhindade konkursil (European Business Awards) esindab Eesti riiki ehitusvahte ja vuugihermeetikuid eksportiv Wolf Groupi ettevõte Krimelte.

Krimelte osutus valituks tihedas konkurentsis ning on nüüd üks kümnest Eesti ettevõttest, kes hakkavad konkursi järgmises voorus võistlema ihaldatud Ruban d’Honneur tiitli eest teiste riikide organisatsioonidega. Eri kategooriate üle-euroopalised võitjad tehakse teatavaks 16. novembril Pariisis.

 „Viimase 4 aasta jooksul on konkursile kandideerinud organisatsioonide tase olnud uskumatult kõrge ning nad kõik tegutsevad suure kire ja pühendumusega. Aga vaid vähesed nendest saavad võimaluse esindada oma riiki ning võistelda teiste Euroopa organisatsoonidega, et neid valitaks Euroopa Liidu juhtivate ettevõtete hulka. Oma riigi esindajaks saamine on tõepoolest erakordne au ja kiitus. Ootame huviga, et näha Eestit juba järgmises voorus,“ rääkis auhinnakonkursi direktor Adrian Tripp.

European Business Awards konkurss, mis toimub edukalt juba neljandat korda, tunnustab Euroopa silmapaistvamaid ettevõtteid, kes on edukad ja  innovaatilised, saavutavad samas häid majandustulemusi, tegutsevad vastutustundlikult ning mõjutavad positiivselt organisatsiooni sotsiaalset keskkonda. Auväärse koosseisuga žürii soovis Eesti esindajaks leida organisatsiooni, kes on  ühtviisi edukas nii tootearenduses, üldises majandustegevuses kui ka jätkusuutliku arengu tagamises.

2009. aastal pälvisid Ruban d’Honneur tiitli 99 organisatsiooni, kelle käive kokku ületas 570 mld eurot ning kelle keskmine kasumi juurdekasv oli 56% aastas.

Osale arutelus

  • Jaana Pikalev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara