Autor: Anne Oja • 13. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enim kasumit teenisid Venemaal energeetikahiiud

Gazprom, Lukoil ja Rosneft on Finansi reitingu kohaselt Venemaa kõige kasumlikumad firmad, vahendas Lenta.

Gazprom on kasumlikkuselt esikohal olnud varemgi. Kontserni puhaskasum kasvas mullu 19%, 835,18 miljardi rublani. Lukoili puhaskasum oli samas 222,74%, mida on tunamullusest 2% vähem. Rosnefti puhaskasum vähenes 2009. aastal 25%, 207,52 miljardi rublani.

Esimest korda jäid TOP 20st välja Venemaa Raudteed, olles tänavu 21. kohal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077