Autor: Kadrin Karner • 26. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pajuri: minu jaoks Glaskeki pankroti taotlemine uudis

Käisin veel täna hommikul Swedbankis ja seal ei räägitud midagi sellest, et nad Glaskek AS pankrotti nõuaks, tunnistas Äripäevale Glaskekiga seotud olev Indrek Pajuri.

„Minu jaoks on see uudis. Ma veel täna (reede-toim.) hommikul olin Swedbankis ja sellest ei olnud mingit juttu,“ tunnistas Pajuri pika usutluse järel. „See ei saagi tõele vastata, sest meil kestab saneerimine ja läbirääkimised investoritega,“ lisas ta nimetades uudist pankrotiavalduse kohta hämmastavaks ja arusaamatuks.

Äripäevale on vihjatud, et Pajuri ei ole enam ettevõtte juht. Mees ise ei andnud küsimusele tema ametinimetuse kohta selget vastust ning katkestas kõne, kui ajakirjanik korduvalt tema ametinimetust täpsustada püüdis.

Vestluse käigus tunnistas Pajuri, et Swedbank Liising on Glaskeki survestanud liisingumaksete maksmisel ning Glaskek omakorda on öelnud, et soovib autod tagasi anda. Seepeale lisaski Pajuri, et kui keegi Glaskeki pankrotti taotleks võiks see olla just Swedbank Liising. 

Kuigi Pajuri keelitas korduvalt Äripäeva Glaskeki saneerimisnõustaja Urmas Trossiga ühendust võtma, ei õnnestunud Äripäeval teda kommentaariks tabada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077