Autor: Väinu Rozental • 9. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa kaalub viina aktsiisi tõstmist poolteist korda

Venemaa rahandusministeerium tegi ettepaneku tõsta järgmisest aastast üle 9 protsendilise alkoholi aktsiisi praeguselt 210 rublalt 330 rublani ja 2013. aastaks kuni 650 rublani piirituse liitri eest, teatas Kommersant.

Alkoholitootjad on veendunud, et kui aktsiisi tõstmine läbi läheb, väheneb legaalse alkoholi turg poole võrra.

Samuti tähendab see, et tavalise pooleliitrise viinapudeli hind tõuseb ligi kaks korda – 89 rublalt 150 rublani ja 2012. aastal 200 rublani.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077