Maag hakkas Rakveres ravioole tootma

Rakveres Moonakülas asuv ASi Maag Lihatööstus, mis on varasemalt tootnud vaid konserve, töötas välja pastaretsepti ning valmistab nüüd ainsana Eestis Itaalia köögile omaseid ravioole.

Rannarootsi nime all müüdavaid ravioole toodetakse Rakveres nelja sorti ja nende retseptid on Maag Lihatööstuse juhataja Olle Hormi juhtimisel välja töötatud kohapeal, vahendas Virumaa Teataja.

Hormi sõnul tekkis idee ravioole tootma hakata pärast uuringut, millest selgus, et Eesti turul puuduvad kodumaised jahutatud pastatooted.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara