Autor: Väinu Rozental • 23. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Optimix: konkurendi ees saladusi pole

Mis saladust sa siin ikka hoida saad – internetist leiab ju konkurendi kohta nii mõndagi, ütles Saint-Gobain Ehitustooted ASi Aravetes asuva kuivsegude tehase Optimix direktor Urmas Paales.

Paales ütles, et ehkki kuivsegude tootjad on omavahel konkurendid, on nad käinud üksteise juures tootmisega tutvumas.

Reedel Tartus avatud Henkel Balti OÜ tehase suurimaks võiduks peab Paales seda, et teatud toodete puhul ei pea nad enam suuri transpordikulusid tegema. „Just odavamate toodete puhul on transpordikulu osakaal hinnas väga suur,“ lausus Paales.

Optimixi tootmisvõimsus on 70 000 tonni kuivsegusid aastas. Paalese andmeil ekspordivad nad oma toodangust vaid väikse osa Lätti ja Leetu ning enamus toodangust müüakse koduturul.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077