Autor: Jaana Pikalev • 14. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liive: valitsuse otsus on tunnustus Eesti Energiale

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive ütles Äripäevale, et valitsuse eilne otsus ettevõttes omakapitali suurendada, on neile suureks tunnustuseks.

"Valitsuse eilne otsus annab meile täieliku kindluse minna edasi Eesti Energia investeerimiskavadega seni planeeritud mahus," lausus Liive.  Hetke heitlikse kapitaliturgude olukorras on väga hea ja kindel Eesti Energial oma investeringutega edasi liikuda teades, et valitsus on valmis lisama meile omakapitali vajalikus mahus, lisas ta.  

"Ütleks isegi, et valitsuse eilne otsus on suur tunnustus Eesti Energiale - omanik usub Eesti Energia edusse ka tulevikus nii palju, et on nõus kapitali juurde investeerima. See on suur asi," rõõmustas energiafirma juht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077