Autor: Anne Oja • 5. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lihatööstus ei taha Prisma ekspordiks lisakulutusi teha

Väiksemad Eesti toiduainetööstused võivad Prismale pakkuda ekspordiks toodangut, mida nad praegu juba teevad ja praeguste tootmismahtude poolest teha suudavad, lisainvesteeringuid selleks aga teha pole mõtet, rääkis Oskar LT juht Aldo Parik.

"Prisma tutvustas ennast ja ilmselt sõltub nüüd igast tootjast, kas ja mida nad Prismale ekspordiks pakuvad. Täna ekspordiks sobilikest kogustest midagi ei räägitud," kõneles Parik Prisma korraldatud ekspordiüritusest Eesti toiduainetootjatele.

"On olemas odavad mahutooted ja teised, kvaliteetsemad, mida müüaksegi vähem," täpsustas Parik seda, mida Eesti ettevõtted ekspordiks pakkuda võiks.

"Prisma lubas tagantjärgi veel mingi kirja saata, peale seda pakuksime neile ilmselt midagi, mis meil sortimendis juba on ja kus pole vaja lisainvesteeringuid," rääkis Parik. Ta ei osanud öelda, kas Oskar LT toodangut müüdaks Soomes Rainbow kaubamärgi all või mitte.

Parik märkis, et kasutas tingivat kõneviisi, kuna ettevõte ei soovi Prisma private label toote jaoks lisainvesteeringuid teha. "Private label tooted on teada, täna need on ja homme võidakse need tellida juba kuskilt mujalt," põhjendas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077