Lihatööstus ei taha Prisma ekspordiks lisakulutusi teha

Väiksemad Eesti toiduainetööstused võivad Prismale pakkuda ekspordiks toodangut, mida nad praegu juba teevad ja praeguste tootmismahtude poolest teha suudavad, lisainvesteeringuid selleks aga teha pole mõtet, rääkis Oskar LT juht Aldo Parik.

"Prisma tutvustas ennast ja ilmselt sõltub nüüd igast tootjast, kas ja mida nad Prismale ekspordiks pakuvad. Täna ekspordiks sobilikest kogustest midagi ei räägitud," kõneles Parik Prisma korraldatud ekspordiüritusest Eesti toiduainetootjatele.

"On olemas odavad mahutooted ja teised, kvaliteetsemad, mida müüaksegi vähem," täpsustas Parik seda, mida Eesti ettevõtted ekspordiks pakkuda võiks.

"Prisma lubas tagantjärgi veel mingi kirja saata, peale seda pakuksime neile ilmselt midagi, mis meil sortimendis juba on ja kus pole vaja lisainvesteeringuid," rääkis Parik. Ta ei osanud öelda, kas Oskar LT toodangut müüdaks Soomes Rainbow kaubamärgi all või mitte.

Parik märkis, et kasutas tingivat kõneviisi, kuna ettevõte ei soovi Prisma private label toote jaoks lisainvesteeringuid teha. "Private label tooted on teada, täna need on ja homme võidakse need tellida juba kuskilt mujalt," põhjendas ta.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara