Vopak E.O.S. neelab Pakterminali lõplikult alla

Balti riikide suurim terminalioperaator AS Vopak E.O.S. liidab endaga praeguse tütarettevõtte AS Pakterminal, muudatus jõustub eeldatavasti mai keskel.

“Ühinemine lihtsustab ka Vopak E.O.S.i juriidilist ja finantsstruktuuri ning panustab ettevõtte tegevuse efektiivsusse. See samm puudutab ettevõtte esindatust, juriidilist staatust ning osakondade struktuuri. Kõik Pakterminali töötajad jätkavad Vopak E.O.S.is,” kommenteeris Vopak E.O.S.-i juhatuse esimees Arnout Lugtmeijer pressiteate vahendusel.

Pakterminal, mis loodi 1992. aastal ning mille Vopak E.O.S. omandas 2008. aastal, käitab Muuga sadamas terminali, kus on 33 mahutit raskete ja kergete naftasaaduste tarbeks, kogumahuga 303 000 kuupmeetrit.

Vopak E.O.S.-ile kuulub kolm kaasaegset naftaterminali kogumahutavusega 951 000 kuupmeetrit – Termoil, Trendgate ja Pakterminal. Terminalid paiknevad Muugas sadamas. Terminalidel on otseühendus Eesti Raudteele ja Venemaa Raudteele kuuluvate raudteevõrkudega.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara