Autor: Anne Oja • 3. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vopak E.O.S. neelab Pakterminali lõplikult alla

Balti riikide suurim terminalioperaator AS Vopak E.O.S. liidab endaga praeguse tütarettevõtte AS Pakterminal, muudatus jõustub eeldatavasti mai keskel.

“Ühinemine lihtsustab ka Vopak E.O.S.i juriidilist ja finantsstruktuuri ning panustab ettevõtte tegevuse efektiivsusse. See samm puudutab ettevõtte esindatust, juriidilist staatust ning osakondade struktuuri. Kõik Pakterminali töötajad jätkavad Vopak E.O.S.is,” kommenteeris Vopak E.O.S.-i juhatuse esimees Arnout Lugtmeijer pressiteate vahendusel.

Pakterminal, mis loodi 1992. aastal ning mille Vopak E.O.S. omandas 2008. aastal, käitab Muuga sadamas terminali, kus on 33 mahutit raskete ja kergete naftasaaduste tarbeks, kogumahuga 303 000 kuupmeetrit.

Vopak E.O.S.-ile kuulub kolm kaasaegset naftaterminali kogumahutavusega 951 000 kuupmeetrit – Termoil, Trendgate ja Pakterminal. Terminalid paiknevad Muugas sadamas. Terminalidel on otseühendus Eesti Raudteele ja Venemaa Raudteele kuuluvate raudteevõrkudega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077