Autor: Indrek Kald • 28. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reform soovib Tallinna vapimärki Fjodor Bermanile

Tallinna volikogu Reformierakonna fraktsioon esitas linna vapimärgi kandidaadiks kontserni BLRT omaniku Fjodor Bermani.

"Berman on keerulisest majandussituatsioonist hoolimata edukalt toimetanud ning laiendamas oma haaret väljaspool Eestit," ütles fraktsiooni esimees Remo Holsmer "Oleks igati kohane tunnustada tema tööd Tallinna vapimärgiga," lisas ta.

Linna teenetemärgi kandidaatideks esitas erakond kõik Tallinna lasteaednikud. Tallinna vapi- ja teenetemärgid antakse üle iga aasta 15.mail.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077