Saint-Gobain Glass värbab ca 10 töötajat

Elva suurem tootmisettevõte Saint-Gobain Glass Estonia võtab tänavu tööle ca 10 uut töötajat.

Ettevõtte juhi Andi Kasaku sõnul neil nii suuri personalilaienemise plaane ei ole kui Enics Eestil. „Me ei koondanud eelmisel aastal erinevalt Enicsist ning me ei võta nii palju töötajaid nagu nemad plaanivad,“ lausus Kasak. Tema hinnangul võib värvatavate suurusjärk olla ca 10 inimest ning see on seotud töömahu mõningase kasvamisega.

Enicsi juhi väitele, et kvalifitseeritud töökäsi on Lõuna-Eestis keerulisem leida, vastas Kasak, et probleem ei ole teravaim ainult Lõuna-Eestis. „Tõenäoliselt on teatud erialasid, mida lõuna-eestis on raskem leida,“ arvas ta. Kuid lisas, et tegemist on üldisema probleemiga kogu Eestis.

Osale arutelus

  • Jaana Pikalev

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara