Autor: Jaana Pikalev • 27. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saint-Gobain Glass värbab ca 10 töötajat

Elva suurem tootmisettevõte Saint-Gobain Glass Estonia võtab tänavu tööle ca 10 uut töötajat.

Ettevõtte juhi Andi Kasaku sõnul neil nii suuri personalilaienemise plaane ei ole kui Enics Eestil. „Me ei koondanud eelmisel aastal erinevalt Enicsist ning me ei võta nii palju töötajaid nagu nemad plaanivad,“ lausus Kasak. Tema hinnangul võib värvatavate suurusjärk olla ca 10 inimest ning see on seotud töömahu mõningase kasvamisega.

Enicsi juhi väitele, et kvalifitseeritud töökäsi on Lõuna-Eestis keerulisem leida, vastas Kasak, et probleem ei ole teravaim ainult Lõuna-Eestis. „Tõenäoliselt on teatud erialasid, mida lõuna-eestis on raskem leida,“ arvas ta. Kuid lisas, et tegemist on üldisema probleemiga kogu Eestis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077