Artur Tooman • 24 märts 2010

Pankrotis Fensteri kaubamärgile ihub hammast väikeettevõtja

Pankrotimenetlus ei sega aknatootjal Fester võtta vastu tellimusi. Nende aknaid müüb aga väikefirma, mis soovib osta ka Fensteri kaubamärki.

11. märtsil algas aknatootja OÜ Fenster Ehitus pankrotimenetlus. Mullu sügisel arestis maksu- ja tolliamet firmale kuuluva kinnisvara Kosel. Fensteri maksuvõlg küünib nelja miljoni kroonini, vaatamata probleemidele akende reklaamikampaania jätkub.

Meeldiv naishääl võtab Fenster Ehituse telefonil tellimusi vastu ja isegi ei maini, et ettevõte pankrotini pole palju jäänud. Kuid tuleb arvestada, et pangakaardiga maksta ei saa. "Parem sularahas," teatab ettevõtte töötaja.

Kuna Kose tehas on arestitud, toodab aknaid Rimeedia OÜ, kelle kodulehel on üleval Fenster Ehituse rekvisiidid. Akende valmistamise kohaks on seal nimetatud uus Kose tehas, kuigi fotodelt vaatab vastu ikka seesama Fensteri tehas.

Fenster Ehituse omanik Andrei Jepihhin telefonikõnedele ei vasta. Rimeedia ainuomanik Janek Raap on ka Fenster Ehituse nõukogu liige. Ta teatas, et kavatseb Fensteri kaubamärgi ära osta ning seepärast ongi tema veebis üleval Fensteri info.

Loe pikemalt homsest Äripäevast.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077