Pankrotis Fensteri kaubamärgile ihub hammast väikeettevõtja

Pankrotimenetlus ei sega aknatootjal Fester võtta vastu tellimusi. Nende aknaid müüb aga väikefirma, mis soovib osta ka Fensteri kaubamärki.

11. märtsil algas aknatootja OÜ Fenster Ehitus pankrotimenetlus. Mullu sügisel arestis maksu- ja tolliamet firmale kuuluva kinnisvara Kosel. Fensteri maksuvõlg küünib nelja miljoni kroonini, vaatamata probleemidele akende reklaamikampaania jätkub.

Meeldiv naishääl võtab Fenster Ehituse telefonil tellimusi vastu ja isegi ei maini, et ettevõte pankrotini pole palju jäänud. Kuid tuleb arvestada, et pangakaardiga maksta ei saa. "Parem sularahas," teatab ettevõtte töötaja.

Kuna Kose tehas on arestitud, toodab aknaid Rimeedia OÜ, kelle kodulehel on üleval Fenster Ehituse rekvisiidid. Akende valmistamise kohaks on seal nimetatud uus Kose tehas, kuigi fotodelt vaatab vastu ikka seesama Fensteri tehas.
Fenster Ehituse omanik Andrei Jepihhin telefonikõnedele ei vasta. Rimeedia ainuomanik Janek Raap on ka Fenster Ehituse nõukogu liige. Ta teatas, et kavatseb Fensteri kaubamärgi ära osta ning seepärast ongi tema veebis üleval Fensteri info.

Loe pikemalt homsest Äripäevast.

Osale arutelus

  • Artur Tooman

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara