Autor: Artur Tooman • 24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotis Fensteri kaubamärgile ihub hammast väikeettevõtja

Pankrotimenetlus ei sega aknatootjal Fester võtta vastu tellimusi. Nende aknaid müüb aga väikefirma, mis soovib osta ka Fensteri kaubamärki.

11. märtsil algas aknatootja OÜ Fenster Ehitus pankrotimenetlus. Mullu sügisel arestis maksu- ja tolliamet firmale kuuluva kinnisvara Kosel. Fensteri maksuvõlg küünib nelja miljoni kroonini, vaatamata probleemidele akende reklaamikampaania jätkub.

Meeldiv naishääl võtab Fenster Ehituse telefonil tellimusi vastu ja isegi ei maini, et ettevõte pankrotini pole palju jäänud. Kuid tuleb arvestada, et pangakaardiga maksta ei saa. "Parem sularahas," teatab ettevõtte töötaja.

Kuna Kose tehas on arestitud, toodab aknaid Rimeedia OÜ, kelle kodulehel on üleval Fenster Ehituse rekvisiidid. Akende valmistamise kohaks on seal nimetatud uus Kose tehas, kuigi fotodelt vaatab vastu ikka seesama Fensteri tehas.

Fenster Ehituse omanik Andrei Jepihhin telefonikõnedele ei vasta. Rimeedia ainuomanik Janek Raap on ka Fenster Ehituse nõukogu liige. Ta teatas, et kavatseb Fensteri kaubamärgi ära osta ning seepärast ongi tema veebis üleval Fensteri info.

Loe pikemalt homsest Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077