Autor: Anu Jõgi • 4. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome Incap tahab tootmise Eestisse tuua

Elektroonika allhankija Incap tahab sulgeda Soomes Vuokatti tehase ja elektroonikatootmise Eestisse tuua, kirjutab Taloussanomat.

Incap alustab Vuokatti tehase ametiühinguga läbirääkimisi 130 töötaja koondamise üle. Tehase eesmärk on elektroonikatootmine Eestisse koondada, Vuokatti tehas on kavas Eestisse kolida selle aasta jooksul.

Eestisse kolimisega loodetakse säästa kolm miljonit eurot ehk ligi 47 miljonit krooni.

2006. aasta juulis alustas Incap elektroonikatehas tööd Saaremaal, kus asus tööle 125 inimest.

Incap on üritanud osale Vuokatti tehase tegevusele jätkajat leida, aga see pole ettevõtte esindaja sõnul õnnestunud. Seetõttu võidakse tehas sulgeda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077