Autor: Katre Pilvinski • 21. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätlased tellisid olümpiaks Eesti firmalt 1,2 miljoni eest rõivaid 

Läti Olümpiakomitee tellis Eesti firmalt ATLM Design 130 komplekti rõivaid natuke enam kui 1,2 miljoni krooni eest, ütles ettevõtte juhatuse liige ja disainer Tiia Orgna.

Orgna ütles, et temani on jõudnud jutud, et ATLM Design oli ainuke firma, mis konkursil kandideeris. „Minu teada Lätis ei olegi selliseid kaubamärke ning eelnevatel aastatel on kohalikud pakkujad vahendanud kas siis Adidase või mõne muu spordifirma tooteid,“ rääkis Orgna. „Need on masstoodangu mudelid, millele ei saa lisada enam mingisugust eripära peale logode. Ju see oli sellest tingitud, et Läti Olümpiakomitee nägi, et vahendajad ei saa midagi erilist pakkuda,“ lisas ta.

Orgna sõnul tellis Läti Olümpiakomitee 130 komplekti rõivaid, üks komplekt sisaldab 9 rõivaeset. “Kokku toodeti 130 komplekti, sh 60 sportlasele ja ülejäänud teistele meeskonna esindajatele.“

Läti Olümpiakomiteele läks kogu kollektsioon maksma Eesti kroonides natuke üle 1,2 miljoni. „Osa sellest summast on makstud ja osa on veel maksmata. Kartust pole, et neil tekiks makseraskusi, kuid iial ei või teada," märkis Orgna.

ATLM Design tegutseb eelmise aasta aprilli lõpust.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077