Autor: Kadrin Karner • 7. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia: lumi tekitas elektriliinide katkemise ohu

Eesti Energia hoiatab inimesi, kuna ilmastikuolud võivad põhjustada elektrikatkestusi, kuna suur lumekogus ja jäide võib viia liinide katkemiseni.

Kindlasti ei tohi madalale vajunud või katkenud elektriõhuliinile läheneda ega puudutada kuna need on pinge all ning võivad anda eluohtliku elektrilöögi. Probleemidest elektriliinidega saab teada anda Eesti Energia rikketelefonil 1343.

Hetkel on suurem liinide katkemise oht saartel ja rannikualadel aga ka tiheasustusega aladel, kus õhuliinide  trassid kitsamad.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077