12. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Addinol investeerib 9 miljonit eurot tootmismahtude suurendamisse

Addinol Mineralöl Marketing OÜ emaettevõte Addinol Lube Oil GmbH laieneb jõudsalt Saksamaal Leunas. Järgneva majandusaasta jooksul on planeeritud ca 25 000 m2 laienemispinnale ehitada mitmed tootmis- ja laohooned ning paigaldada lisatsisternid. Addinoli investeeringute maht ulatub umbes 9 miljoni euroni.

2007. aastal avas Addinol MM OÜ emaettevõte Addinol Lube Oil GmbH Saksamaal Leunas oma uue tootmiskompleksi ja laiendatud logistikakeskuse, teatas ettevõte. See oluline investeering on kaasa toonud klientide ja koostööpartnerite arvu pideva kasvu nii Saksamaal kui ka teistes riikides ning suurendanud läbimüüki. Hiljuti avati ka Eestis Addinoli uus Ida-Euroopa keskus, kust juhitakse määrdeõlide müüki kõikidele Ida-Euroopa turgudele.

Uute täiendavate investeerimisplaanide elluviimisega alustatakse Leunas juba käesoleval aastal, et senisest veelgi kiiremini ja paindlikumalt reageerida oma äripartnerite soovidele. Ühtekokku on Addinolil Leunas ca 25 000 m2 jagu laienemispinda, millele soovitakse paigaldada lisatsisternid ning ehitada täiendavad tootmis- ja laohooned.

Majandusaastal 2009/2010 ulatub Addinol Lube Oil GmbH investeeringute maht umbes 9 miljoni euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077