2. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tea entsüklopeedial on juba ligi 8500 tellijat

Majanduskriisile vaatamata lisandub Tea entsüklopeediale tellijaid. Viimase kuu jooksul täienes tellijate arv mitmekümne võrra ning ulatub nüüd 8500 kanti, rääkis kirjastuse juht Silva Tomingas Äripäevale.

"Tea entsüklopeediaga sujub kõik plaanipäraselt. Kolmas köide läheb kohe trükki, neljas köide aga aasta lõpus," ütles Tomingas entsüklopeedia käekäigu kohta. "Hea uudis on see, et tellijaid on juurde tulnud. Ka viimase kuuga on mitukümmend inimest lisandunud ja mitme ala koostamisega oleme plaanist ettepoole jõudnud."

Tomingas täpsustas: "Tellijaid on praegu kuskil 8500, kuid oma ideaali, 12 000 tellija, poole liigume praegu hästi aeglaselt."

Samas lisandub tellijaid välismaalt. "Saksamaalt tuli üks tellimus ja Ameerikast on viimasel ajal tellimusi tulnud. Ameerika tellimustest laekus just umbes 10 000 dollarit," märkis kirjastuse juht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077