Silbeti ehitusplokkide tehas vahetas taas omanikku

Ehitusmaterjalitootja Silbeti Plokk OÜ uueks omanikuks on Äriregistri andmetel Infinance OÜ, mis kuulub Ahtme vagunitehase omanikule Vladimir Vinogradovile.

Ahtme vagunitehas asub otse Silbet Ploki naabruses. Silbet on viimase poole aasta jooksul mitu korda omanikku vahetanud. Alates 2006. aastast oli ettevõtte omanikuks Ecorock OÜ, mis kuulus autoavariis hukkunud Mati Jostovi pärijatele, Vjatšeslav Shlõkile, Aleksandr Vorobjovile, Jevgenia Zahharenkole ja tuntud advokaadi Tarmo Silla OÜle Daigetor.

2008. aasta lõpus kuulus Silbet Plokk Ühe kuu osaühingule Eksistents, jaanuari lõpus läks aga AS Silbet omandisse, mis omakorda kuulus osaühingule Idman. Selle firma tuumikomanikuks oli märtsi lõpuni Vjatšeslav Šlõk.

Silbet Ploki juhatuse liige Vjatšeslav Šlõk ja Tarmo Sild loobusid kommentaaridest omanikuvahetuse teemal. Vladimir Vinogradoviga ei õnnestunud ühendust saada.

Äriregistri andmetel teenis Silbet AS möödunud aastal 148 miljoni kroonise käibe juures 13 miljonit krooni kasumit. 2007. aastal oli käibeks 154 miljonit krooni ja kasumiks 26 miljonit krooni. Krediidiinfo andmetel on Silbet võlgu nii pangale kui ka maksu- ja tolliametile. Ettevõttel lasub ligi 90 miljoni kroonine laenukoorem.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077