30. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maag Piimatööstuse juht: vaja rohkem ühinemisi

Konkurendiga vägikaika vedamise asemel tasuks mõelda ühinemise peale, et olla tugevam majanduslanguse tingimustes, rääkis eile toiduliidu aastakonverentsil ASi Maag Piimatööstus juhataja Valdis Noppel.

"Kõige efektiivsemad saame olla siis, kui oleme rohkem ühinenud," nentis ta ning lisas, et kriis ei peaks olema aeg teistele kohta kätte näidata. "Alternatiiv oleks panna leivad ühte kappi. Muutuda suuremaks oma mõtetes ja ka füüsiliselt," rääkis Noppel.

ASi Salvest suuromanik Veljo Ipits soovitas konverentsil otsida üles oma vanad tehnoloogid, inimesed, kes annaksid nõu. "Ärge olge üksi ainult selle seltskonnaga, kellega töötate koos igapäevaselt, sest sageli peituvad lahendused asjades, mida ise ei oska näha," rääkis ta. Kõik uus hea on unustatud vana, lisas Ipits.

Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe Anne Mere sõnul tuleks praegu mõelda, kuidas oma töötajaid motiveerida majanduslanguse olukorras, kus palka vähendatakse, motivatsioonipaketti kärbiti ja eelarveid vähendatakse. "Peaks rohkem inimeste juhtimisega tegelema, et töötajatel sära silmis oleks. Tuleks tähistada väikeseid võite," kinnitas ta.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077