23. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna valitakse kaubandus-tööstuskoja uus juhatus

Täna toimub kaubandus-tööstuskoja liikmete korraline üldkoosolek, kus valitakse kaubanduskojale uus juhatus ja juhatuse esimees.

Oma sõnavõtuga esineb kaubanduskoja liikmetele rahandusminister Ivari Padar.

Kaubanduskoja juhatus koosneb juhatuse esimehest ja kuni 14 juhatuse liikmest. Koja liikmed on teinud järgnevad ettepanekud juhatuse liikme kandidaatide kohta:

Kaubanduskoja juhatuse esimehe kandidaat: Toomas Luman, Nordic Contractors AS, juhatuse esimees

Kaubanduskoja juhatuse liikmekandidaadid:

Veljo Ipits, Salvest AS, nõukogu esimeesVäino Kaldoja, Silberauto AS, juhatuse esimeesValdo Kalm, EMT AS, juhatuse esimeesAndres Koern, TK-Team AS, nõukogu esimeesJuhan Kolk, Alexela Oil AS, nõukogu liigeGunnar Kraft, Sangar AS, juhatuse esimeesEnn Kunila, Liviko AS, nõukogu esimeesJüri Käo, NG Investeeringud OÜ, juhatuse esimeesMeelis Milder, Baltika AS, juhatuse esimeesTiina Mõis, Genteel AS, juhatuse liigeFeliks Mägus, Nordic Hotels OÜ, juhatuse esimeesEndel Palla, Harju Elekter AS, nõukogu esimeesJaan Pillesaar, Helmes AS, nõukogu esimeesAndres Saar, Nord Projekt AS, juhatajaNeinar Seli, Estiko AS, nõukogu esimeesJaan Toots, Rotermann Grupp OÜ, nõukogu esimeesKoit Uus, Uuemõisa Invest AS, juhatajaEnn Veskimägi, Standard AS, juhatuse esimeesMargo Veskimägi, Emor AS, nõukogu esimees

Hääletustulemused selguvad umbes kell 13.00.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077