2. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei vahistas täna Remedia suuromaniku

Politseinikud vahistasid täna Harju maakohtu loal alkoholifirma Remedia omanikeringi kuuluva Igori Zavizioni ja Baltmodumi juhi Edgar Noode, kriminaalasja menetlevad riigiprokuratuur ning maksu- ja tolliamet.

Prokuratuuri teatel vahistati ka 34aastane Jevgeni.

Uurimisorganid kahtlustavad, et mehed kasutasid ja lasid käibele suures ulatuses võltsitud maksumärke ning kuulusid kuritegelikku ühendusse. Lisaks vahistatutele on kriminaalasjas kahtlustus esitatud veel kolmele isikule ja juriidilistele isikutele Offex Group ning Baltmodum.

Remedia advokaat Raivo Laus ütles täna Äripäevale, et Remedia pole oma toodangu märgistamisel võltsitud maksumärke kasutanud. Võin kinnitada, et Remedia on kasutanud vaid maksu- ja tolliametist saadud maksumärke, lisas ta.

Kriminaalmenetluse raames otsiti läbi Offex Groupiga seotud ruumid. Samuti korjasid maksu- ja tolliameti töötajad eile ja täna erinevatest kauplustest kokku suures koguses OÜ Offex Group ja ASi Remedia toodetud kanget alkoholi.

Täiendav informatsioon kriminaalmenetluse kohta avaldatakse lähipäevil, kui olulised menetlustoimingud on lõpule viidud.

Äripäeva infopanga Agent andmetel on Offex Groupi 100% omanik Igor Zavizion. Baltmodum kuulub Offex Groupile.

Remedia jaguneb kolme ettevõtte vahel, milleks on Igor Zavizioni ja Konstantin Uškevitši Andera Trade OÜ (23,73%), Zavizioni, Uškevitši, Ljudmila Sergejenkova ja Aleksei Smelovi Offex Baltic (34,49%) ning Zavizioni Slavianskaya Group (27,37%).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077