1. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UPM-Kymmene kah rämps

Reitinguagentuur Standard Poors alandas UPM-Kymmene pikaajalise krediidireitingu rämpsu tasemele, vahendab Bloomberg.

Reiting lagetati tasemelt BBB- tasemele BB+.

"UPM-Kymmene rahavoog äritegevusest on üha nõrgenev, kuna marginaalid on surve all," teatas S P. "Praegune laia majanduse sügav kukkumine võib vähendada nõudlust paberi järgi tänavu kuni kümme protsenti ja 2010. aasta väljavaated on ebaselged."

Esimese kvartali paberimüük on selgelt madalam, kui oli neljandas kvartalis, ütles ettevõtte juht Jussi Pesonen 25. märtsil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077