Artur Tooman • 14 jaanuar 2009

Ehitusfirma vaidleb pelmeenitehasega

Ehitusfirma Russanov Group OÜ käib 600 000 krooni pärast teist aastat kohut neilt töö tellinud ASiga UVIC.

UVIC investeeris 2006. aastal 150 miljonit krooni uue tehase ehitusse. Peatöövõtjaks oli Russanov Group. UVICu ehituseksperdid leidsid teostatud töödes aga vigu ja lõpuks keeldus tehase omanik maksmast ehitajale 600 000 krooni enne, kui kõik vead on kõrvaldatud, kirjutas dv.ee.

UVICu finantsdirektori Anton Kaletini sõnul on tehas valmis kokkulepitud summa tasuma, kui kvaliteediga saab kõik korda. Kaletin avaldas imestust, et ehitusfirma sellise summa kohtusse kaebas, kui lahenduse saanuks leida ka kohtuväliselt.

Russanov Groupi juht Igor Russanov keeldus kommentaaridest ja suunas küsimused nende firmat esindavale juristile Riho Viigile. Viik ütles, et tellija nõudmised on läbimõtlemata ja kohtus nad kindlasti võidavad.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077