5. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiiritustehas Steri on 42 miljoniga müügis

AS Steri pankrotihaldur müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel isotoobil Co-60 töötava kiiritustehase tervikvara, mille alghind on 42 miljonit krooni.

Ettevõtte tervikvara koosseisu kuulub 3000 ruutmeetrine hoonestatud kinnistu Saue vallas, millele on seatud 9 miljoni kroonine hüpoteek Swedbanki kasuks. Ettevõtte vallasvara on koormatud 15 miljoni kroonise kommertspandiga Swedbanki kasuks. Ostja peab arvestama kiirgusseaduses sätestatud regulatsiooniga, eelkõige kiirgustegevusloa omamise nõudega.

Kirjalikud pakkumised tuleb pankrotihaldurile Andres Alaverile saata hiljemalt 22. detsembril.

Steri eest tuleb maksta 20 päeva jooksul pärast parima ostupakkumise teatavakstegemist. Pankrotitoimkond tohib samas kõik ostupakkumised tagasi lükata.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077