Tööandjate keskliit käivitab venekeelse kuukirja

Eesti Tööandjate Keskliidu teatel
käivitab liit elektroonilise kuukirja ??????a, mis hakkab mõjukatele
ettevõtjatele jagama infot vene keeles.

Venekeelse uudiskirja põhieesmärk on parandada tööandjate keskliidu infovahetust mõjukate ettevõtjatega, kelle jaoks on mugavam lugeda vene keeles, märkis tööandjate keskliit oma teates. ??????? sisu koostatakse eestikeelse uudiskirja Vabrik olulisemate artiklite baasil.

Alates 2007. aasta novembrist annab tööandjate keskliit iga nädal välja oma elektroonilist uudiskirja Vabrik, mis saadetakse liidu ja selle volikogu liikmetele, ajakirjanikele, välissaatkondade töötajatele, valitsusasutuste ametnikele, välisriikide tööandjate ühendustele ja ametiühingutele.

Nädalakiri käsitleb tööandjate ja keskliidu liikmete päevakajalisi probleeme ning väljendab keskliidu seisukohti sotsiaalsetes, majanduslikes ja õiguslikes küsimustes; edastab liidu hinnanguid ärikeskkonna kohta, liikmeküsitluste tulemusi ja teateid liidu tegevuse kohta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara