1. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööandjate keskliit käivitab venekeelse kuukirja

Eesti Tööandjate Keskliidu teatel käivitab liit elektroonilise kuukirja ??????a, mis hakkab mõjukatele ettevõtjatele jagama infot vene keeles.

Venekeelse uudiskirja põhieesmärk on parandada tööandjate keskliidu infovahetust mõjukate ettevõtjatega, kelle jaoks on mugavam lugeda vene keeles, märkis tööandjate keskliit oma teates. ??????? sisu koostatakse eestikeelse uudiskirja Vabrik olulisemate artiklite baasil.

Alates 2007. aasta novembrist annab tööandjate keskliit iga nädal välja oma elektroonilist uudiskirja Vabrik, mis saadetakse liidu ja selle volikogu liikmetele, ajakirjanikele, välissaatkondade töötajatele, valitsusasutuste ametnikele, välisriikide tööandjate ühendustele ja ametiühingutele.

Nädalakiri käsitleb tööandjate ja keskliidu liikmete päevakajalisi probleeme ning väljendab keskliidu seisukohti sotsiaalsetes, majanduslikes ja õiguslikes küsimustes; edastab liidu hinnanguid ärikeskkonna kohta, liikmeküsitluste tulemusi ja teateid liidu tegevuse kohta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077