15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töö haihtus nagu fantoom

Masendav, nördinud, pettasaanud, teadmatus – nii iseloomustasid oma tundeid mööblifirma Fratel Trade töötajad, kes sellest esmaspäevast istuvad ootamatult tööta, sest nädalavahetusel viidi ära kõik tööriistad.

«Ootame, istume, ootame, kuid asjata,» kirjeldas eile pärastlõunal Fratel Trade OÜ õmbleja Jana Nopasson Tartu Postimehele kahte viimast tööpäeva. «Mitte keegi juhtkonnast ei võta meiega ühendust ega ütle, mis sünnib ja mis edasi saab.»

Veel läinud neljapäeval oli firmas tööpäev, reede anti pea kõigile 70 töötajale aga vabaks, sest polnud materjali, millega tööd teha.

«Pühapäeval said töötajad aga sõnumi, et esmaspäeval pole enam vaja tulla,» rääkis Fratel Trade'i polsterdajate meister Tiia Orlovski. «Meie tootmisjuhile oli pühapäeva öösel teatatud, et tootmisvahendid on minema viidud.»

Fratel Trade OÜ kuulub läbi mitme firma kahele Rootsi kodanikule: firma suuromanik on Johan Christer Abrahamsson ja 40 protsenti kuulub Roberto Valentino Mazzarellale.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077