Autor: Hille Tressum • 7. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vilbaum: Rapla tehas on nõudluse tagajärg

Meleco tegevjuhi Märt Vilbaumi sõnul on tuleval aastal valmiv tehas nõudluse tagajärg. Vilbaumi sõnul oli tehase ehitus planeeritud enne ehitushindade langust.

Meleco tegevjuhi ja Saarioinen Eesti juhatuse liikme Märt Vilbaumi sõnul otsustati Eestisse tootmisesse investeerida juba aastaid tagasi, kuna nähakse valmistoidu turu jätkuvat tõusu.

„Oleme veendunud, et valmistoiduturg on kasvav turg,“ sõnas Vilbaum. Märkides, et idee rajada Raplasse toidutehas sündis juba paar aastat tagasi ning ei ole kuidagi seotud langenud ehitushindadega.

„Samuti plaanime segmendi laiendamist ning turustada oma tooteid ka Baltimaades ja Põhjamaades,“ rääkis Vilbaum tulevikuplaanidest. Juhi sõnul hakkab praegune Maleco tehas kitsaks jääma. „Et pakkuda paremat kvaliteeti on vaja paremaid tingimusi. Praegune Maleco tootmine asub selleks kohandatud ruumides,“ rääkis Vilbaum, märkides, et uus tehas on aga just selleks otstarbeks loodud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077