27. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa nõuab Scandinaval Boatsilt ligi 300 000 krooni

Harju maakohtu menetluses on aktsiaseltsi Elisa ligi 300 000 kroonine hagi Scandinaval Boats vastu, kuid võlglane viilib menetlusdokumentide vastuvõtmisest kõrvale.

Kohus toimetab kostja seaduslikule esindajale juhatuse liikmele Alo Streimannile menetlusdokumendid Ametlike teadaannete kaudu. Hagis palub AS Elisa Eesti palub kostjalt välja mõista põhivõlgnevuse summas 217 789.60 krooni ning viivisevõlgnevuse summas 79 082.54 krooni, kokku 296 872.14 krooni.

Hagiavalduse kohaselt on aktsiaseltsi Elisa Eesti ja osaühing Scandinaval Boats vahel sõlmitud 08.06.2004 liitumisleping, mille alusel osutas hageja kostjale teleteenust. Kostja ei ole hageja ees oma kohustusi täitnud ega tasunud hagejale vastavalt arvetele.

Krediidiinfo andmetel on Scandinaval Boats võlgu ka inkassofirmade klientidele ning maksuametile. Võlg riigi eest ulatub 230 481 kroonini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077