19. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jürisoo: kasumi taga on ettevõtte töötaja

"Investeeringud töötaja tervisesse tagavad produktiivsuse tõusu,“ ütles juhtimist ja efektiivsust käsitleval Tartu Juhtimiskonverentsil Mart Jürisoo, organisatsioonikonsultant ja raamatu "Burnout" autor.

"Ettevõtte kasumi taga ei ole tootmine ega turundus, vaid töötaja. Töötajad on organisatsiooni süda ja kui süda on korrast ära, ei saavuta edu ka organisatsioon. Kui töötaja psühhosotsiaalne töökeskkond on hea, töötab ta efektiivsemalt. Investeeringud töötaja tervisesse tähendavad produktiivsuse tõusu,“ ütles Tartu Juhtimiskonverentsil organisatsioonikonsultant ja töökeskkonnaarst Mart Jürisoo.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077