17. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu tehas võtab juurde 60 kalendritegijat

Homme avab Tartus Vahi tehnopargis uksed Ajasto Diary Groupi uus kalendritehas, kuhu ettevõte tahab aastaga juurde luua 60-70 töökohta.

Kui varem oli Büroodisaini tootmises töökohti ligikaudu 50, siis seoses uue tehasega valmimisega ja tootmise üleviimisega Ajasto Eesti alla loob Ajasto Eesti järgmise aasta jooksul juurde 60-70 uut töökohta. Tehase täisvõimsuse saavutamisel saab uues eettevõttes tööd 110-120 inimest.

Ajasto Diary Group on Põhjamaade ja Balti juhtiv kalendritootja. Grupi peakontor asub Soomes Vantaas. Ajasto Diary Group sisenes Balti turule 2004. aastal, ostes Eesti suurima kalendrite ja koolipäevikute tootja Büroodisain OÜ.

2008. a lõpuks on kogu tootmine Soomest Eestisse üle toodud.. Vahi tootmine hakkab teenindama kõiki Ajasto Diary Groupi kliente Soomes, Rootsis, Norras ja Balti riikides.

Ajasto Diary Groupi turuosa on Soomes üle 50 protsendi, Baltikumis ja Skandinaavias kokku kolmandiku ringis. Ajasto Diary Group on Skandinaavia ja Baltikumi suurim kalendritootja, mille käive oli mullu 30 miljonit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077