15. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome ekspeaminister Lipponen asus Nord Streami teenistusse

Endine Soome peaminister Paavo Lipponen sõlmis Vene-Saksa gaasijuhtmefirmaga Nord Stream üheaastase konsultatsioonilepingu.

Lipponen vastutab suhete vahendamise eest Soome otsustajatega ning tema ülesandeks on kiirendada projekti liikumise protsessi Soomes. Ekspeaminister rõhutas, et tegu ei ole tööandja suhtega, vaid ta teenib ettevõtted iseseisva koordinaatorina, vahendasid ERR Uudised.

Lipponen ei näe selles mingit vastuolu, et ta endise peaministrina astub tugevalt politiseeritud ja vaieldava projekti teenistusse. "Tuleb meelde tuletada, et minu ametiajast on möödas üle viie aasta. Mind ei saa enam pidada siseringi inimeseks," põhjendas Lipponen.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077