Autor: Mariliis Pinn • 14. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õllehiiud ühinevad

Budweiseri pruulija Anheuser-Busch nõustus eile õhtul Belgia rivaali InBevi ülevõtmispakkumisega.

USA firma Anheuseri nõukogu istus pühapäeva pärastlõunal koos ja kiitis heaks 50 miljardi dollarilise ehk 70 dollarit aktsia eest pakkumise, millega luukase globaalne pruulimisgigant, millele kuuluvad ühed tuntuimad õllebrändid. InBevile kuuluvad näiteks Stella Artois, Bass ja Hoegaarden, kirjutas Financial Times.

Ettevõtete ühine käive on aastas 36 miljardit dollarit ja neil on kahepeale 300 kaubamärki. Ettevõtte nimeks saab Anheuser-Busch InBev.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077