9. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ei mingeid pisaraid ega paanikat

Elcoteq Tallinna juht Heikki Mäki ütles aripaev.ee-le, et elektroonikatootja töötajad võtsid informatsiooni koondamistest ja sunnitud puhkusele saatmisest vastu rahulikult.

"Nad said olukorrast aru. See on normaalne, et ettevõtted muutuvad, kui keskkond muutub. Polnud pisaraid, agressiooni ega paanikat," rääkis Mäki vahetult pärast koosolekut, kus oli töötajaile neid ees ootavaid ümberkorraldusi tutvustanud.

"Usun, et see ei mõjuta elektroonikasektorit väga palju," vastas Mäki aripaev.ee palvele kommenteerida USA kinnisvaraturu, finantskriisi ja jaheneva majanduse mõjusid.

Mäki sõnul ei loobu tarbijad mobiiltelefonidest ja muust elektroonikast ka rasketel aegadel. Ja isegi kui midagi suuremat, näiteks külmkapp või pesumasin läbi läheb, tuleb osta uus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077