Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 9. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti õlleaktsiis on neli korda suurem kui Saksamaal

Õlletehase A.Le Coq juhtaja Tarmo Noop ütles täna aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et Eesti õlleaktsiis on neli korda suurem kui Saksamaal.

Lugeja küsis, miks on Eestis õlu kaks korda kallim kui Saksamaal? Noop vastas: "Sellepärast, et Eesti õlleaktsiis on neli korda suurem kui Saksamaal". Samas lisas Noop, et Soomes jälle on õlleaktsiis kolm korda kõrgem kui Eestis.

Tema sõnul on Soome ja Saksamaa õlleaktsiiside vahe kümnekordne ning Tšehhi õlleaktsiis on umbes samal tasemel Saksamaa omaga.

Loe täispikka online-intervjuud siin

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077