2. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Profiil teenis mullu 5,1 mln krooni puhaskasumit

Metallkonstruktsioonide tootja ning eksportija AS E-Profiil sai 2007. aastal 161 miljoni kroonise netokäibe juures 5,1 miljonit krooni puhaskasumit, teatas ettevõte.

Võrreldes aasta varasemaga kasvas E-Profiili netokäive 51 protsenti. Puhaskasum kasvas samal ajal 59 protsenti. Suureksportöörina suunas E-Profiil 99,6 protsenti oma tootmisvõimsusest välistellimuste täitmiseks. Möödunud aastal kasvas E-Profiili töötajate arv 130 inimeselt 155ni.

2006. aasta käive ulatus 106 miljoni kroonini ning töötajate arv kasvas aastaga 85-lt 130-le.

„Ettevõte on viimase aasta jooksul jätkanud tugevat kasvu. E-Profiili tootmisvõimsus on 2008. aasta lõpuni tellimustega kaetud,” kommenteeris AS E-Profiili juhatuse liige Indrek Ustav.

E-Profiil prognoosib 2008. aasta käibeks 180 miljonit krooni.

Mitmed 1997. aastal asutatud E-Profiilis kasutatavad seadmed on ainulaadsed terves Läänemere piirkonnas ning võimaldavad toota äärmiselt suuremõõtmelisi ja raskeid tooteid, nagu näiteks 2007. aastal naftatööstusele valmistatud 440 tonnise tõstejõuga kraana, mis ise kaalus 180 tonni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077