Autor: Agnes Ojala • 7. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mäo piirkonda lisandub lähiaastail 900 uut töökohta

Paide vallavolikogu Mäo piirkonna detailplaneeringud toovad lähikümnendil kaasa 900 uue töökoha lisandumise ning piirkonda võib kerkida sadu eramuid.

Koos Tallinna-Tartu maantee Mäo ümbersõiduteega valmib aastaks 2010 Mäo kolmnurka Kesk-Eesti bussiterminal ja teemapark Mini-Eesti, vahendas ETV24 "Aktuaalse kaamera" uudist.

Esimene niiöelda uue laine suurinvesteering Mäos oli mullu avatud Sakreti kuivsegude tehas.

"Praegu on projekteerimisel näiteks Baltimaade suurim moto sisehall, siis Mercedese keskus, traktorite-liikurmasinate esindus New Holland, mitu transpordiettevõtet toovad oma kontorid ja oma tehnobaasid linnadest välja," rääkis Paide vallavanem Mart Mäemets. "Ning veel võiks lisada ka logistikakeskuste huvi," märkis ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077