Wõro kasvatas turuosa 14 protsendini

Eesti suuruselt teine lihatööstus Wõro
kasvatas turuosa ja omas ACNielseni andmetel jaanuari seisuga lihatoodete turust
14 protsenti.

Wõro turundusjuhi Rene Kiisi sõnul ollakse aastaalguse müükidega rahul, teatas firma. „Jaanuaris müüsime 20 protsenti enam lihatooteid kui aasta tagasi samal ajal. Täpselt samasugust tempot on õnnestunud hoida ka veebruaris. Lõpetame veebruarikuu enam kui 20 protsendiga plussis, mis seletab ilmselt ka Wõro turuosa mahulist kasvu. Oleme Rakvere järel tugev teine turul,“ sõnas Kiis.

Tootegruppide lõikes jagunes lihaturg Kiisi sõnul käesoleva aasta jaanuaris selliselt, et kõige suurema tüki ampsasid keeduvorstid, järgnesid singid ja viinerid, suitsuvorstid, verivorstid, sardellid ja grillvorstid.

Wõro turundusjuhi sõnul armastavad Eesti inimesed stabiilse maitse ja hea hinnaga teada-tuntud tooteid. Wõro tootevalikust on leidnud head vastukaja lepasuitsused tooted nagu näiteks Eestis enim-müüdud suitsuvorst Tõmmu. Wõro uutest toodetest on aga Kiisi sõnul tarbijad hästi vastu võtnud Lepasuitsu keeduvorsti ning spetsiaalselt lastele loodud Jänku-Jussi viinerid.

Kiis lisas, et uued suvetooted ja õlle juurde käivad snäkid toob Wõro müüki juba lähinädalatel.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara