Autor: Mariliis Pinn • 29. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wõro kasvatas turuosa 14 protsendini

Eesti suuruselt teine lihatööstus Wõro kasvatas turuosa ja omas ACNielseni andmetel jaanuari seisuga lihatoodete turust 14 protsenti.

Wõro turundusjuhi Rene Kiisi sõnul ollakse aastaalguse müükidega rahul, teatas firma. „Jaanuaris müüsime 20 protsenti enam lihatooteid kui aasta tagasi samal ajal. Täpselt samasugust tempot on õnnestunud hoida ka veebruaris. Lõpetame veebruarikuu enam kui 20 protsendiga plussis, mis seletab ilmselt ka Wõro turuosa mahulist kasvu. Oleme Rakvere järel tugev teine turul,“ sõnas Kiis.

Tootegruppide lõikes jagunes lihaturg Kiisi sõnul käesoleva aasta jaanuaris selliselt, et kõige suurema tüki ampsasid keeduvorstid, järgnesid singid ja viinerid, suitsuvorstid, verivorstid, sardellid ja grillvorstid.

Wõro turundusjuhi sõnul armastavad Eesti inimesed stabiilse maitse ja hea hinnaga teada-tuntud tooteid. Wõro tootevalikust on leidnud head vastukaja lepasuitsused tooted nagu näiteks Eestis enim-müüdud suitsuvorst Tõmmu. Wõro uutest toodetest on aga Kiisi sõnul tarbijad hästi vastu võtnud Lepasuitsu keeduvorsti ning spetsiaalselt lastele loodud Jänku-Jussi viinerid.

Kiis lisas, et uued suvetooted ja õlle juurde käivad snäkid toob Wõro müüki juba lähinädalatel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077