Autor: Agnes Ojala • 19. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHLi endine juht asub Veeseadmete etteotsa

Alates sellest nädalast on Veeseadmed Grupi tegevjuht ja juhatuse liige endine DHL Estonia juht Evert Kreek.

Kreek hakkab koostöös ettevõtte üksuste juhtidega töötama välja ja viima ellu Veeseadmete strateegiat, tegevussuundi ja eesmärke, teatas ettevõte.

Üheksa aastat DHL Estonias töötanud ja viimased kaks neist ettevõtte juhina tegutsenud Kreek ütleb, et näeb uues ametis väga suuri võimalusi enda ja ettevõtte arendamiseks.

"Kiirelt areneva ettevõtete grupi juhtimine on mulle väga motiveeriv," ütles Kreek uuele ametikohale asumisel.

Veeseadmed Grupi juhatuse senine esimees Leino Pank jätkab tegevust grupi emaettevõtte VWF Holdingu juhatuse liikme ning Veeseadmed Grupi nõukogu liikmena. Tema sõnul oodatakse Kreegilt lisaks ettevõtte tegevuse koordineerimisele ja toimimise kontrollimisele ka suuri samme firma juhtimispõhimõtete rahvusvahelisemaks muutmises.

1994. aastal tegevust alustanud Veeseadmed Grupp müüb vee-, gaasi-, kütte- ja kanalisatsioonitorustike materjale ning toodab tuletõrjehüdrante, pumplaid ja plastmahuteid. Veeseadmetel on oma tütarettevõtted Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes.

2007. aastal oli ettevõtte käive 422,6 miljonit krooni, puhaskasumiks kujunes 13,8 miljonit krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077