29. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa noolib poolt gaasifirmade kasumist

Venemaa rahandusministri asetäitja Sergei Šatalov tegi täna ettepaneku, et gaasifirmad võiksid riigile anda poole teenitavast kasumist, teatas RIA Novosti.

Š atalov tuli sellise ideega välja tänasel pressikonverentsil. Ta põhjendas riigi huvi kasumi vastu faktiga, et gaasifirmad saavad hindade tõstmise tulemusel kuni 25 miljardit rubla kasumit.

Varem on rahandusministeerium välja tulnud ettepanekuga tõsta maavarade kaevandamise maksu iga 1000 kuupmeetri kohta. Praegu on selleks 147 rubla. Gaasi tootmisele Venemaal praegu maksu kehtestatud pole, aga see võib peagi tulla.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077