10. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

S N lükkas tõstetud hinnaga Carlsbergi ja Heinekeni pakkumise taas tagasi

Scottish Newcastle lükkas tõstetud hinnaga Carlsbergi ja Heinekeni pakkumise taas tagasi, vahendab Bloomberg.

Suurbritannia suurim õlletootja teatas, et nad hakkasid mõtlema alles siis, kui pakkumine oleks üle 800 penni aktsia eest. Ettevõte teatas, et 780 pennine Carlsbergi ja Heinekeni pakkumine ei ole konkurentsivõimeline.

Carlsberg ja Heineken teatasid eraldi pressiteates, et nad ei muutu vaenulikeks ning kiirustasid õlletootjat alustama kõnelusi.

S N aktsia hind tõusis Londonis 1,2 protsenti, 727,5 pennini. Heinekeni aktsia hind langes Amsterdamis 1,2 protsenti, 43,18 euroni. Carlsbergi aktsia hind langes Kopenhaagenis 0,6 protsenti, 612 Taani kroonini.

Carlsberg ja Heineken tükeldaksid õnnestunud ülevõtmise järel Scottish Newcastle’i. Carlsberg himustab S N 50% osalust Baltic Beverage Holdingus (BBH), kes on ka Saku Õlletehase tuumikinvestor.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077