7. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõige pessimistlikumad on ehitusmaterjalide tootjad ja puidutöösturid

Ettevõtete hinnangud turuolukorrale ning nende nägemus lähiaja arengute suhtes on muutunud aasta lõpus veelgi pessimistlikumaks. Negatiivseim nägemus püsib endiselt ehitusmaterjalide tootjatel ning puidutööstuses.

Eesti Konjunktuuriinstituudi uuringu kohaselt leidis peaaegu iga neljas küsitletud ettevõtja, et tellimusi oli tavalisest vähem. Ettevõtete kindlustunne on üldiselt aasta lõpus langenud (paar viimast aastat välja arvatud), kuid 2007. aasta lõpus olid meeleolud tavapärasest siiski veidi tagasihoidlikumad, teatas majandusministeerium.

Ettevõtete kindlustunde vähenemist võib täheldada mitmetes tööstusharudes, negatiivseim nägemus püsib endiselt ehitusmaterjalide tootjatel ning puidutööstuses.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077