4. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Ekskursioon juustuvabrikusse

Põltsamaa Meierei Juustutööstus, mis on United Estover Group OÜ-le kuuluv juustutootja, kutsus ajakirjanikud tutvuma nende tootmisega Tartumaal Rannus. Seltskonnas oli lisaks ajakirjanikele ka Tartu maavanem Esta Tamm ja Eesti Toiduainetööstuse Liidu juhataja Sirje Potissepp, kes kuulutasid ametlikult avatuks uue ricotta kohupiima (Itaalia päritoluga valmimata juust/kohupiim) liini.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077