30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansapank soovitab Norma aktsiat osta

Hansapank Markets tõstis Norma aktsia soovitust varasemalt “hoialt” “ostale” ning tõstis aktsia hinnasihi 5,5 eurolt (86 kroonilt) 6,3 eurole (98 kroonile).

Eilse kuupäevaga dateeritud raportis on pank mõnevõrra tõstnud käibe- ning kasumiprgnoosi. Pank usub, et Autovazi uus mudel LADA Priora toetab Norma käivet. Novembris teatas Autovaz, et suurendab luksusmudeli LADA Kalina Lux ouhutuse taset, ega see mõjutab müüki vähe.

Riskifaktoritena on kohalike autode üleküllus Venemaa turul ning Pronkssõduri teisaldamiselt tingitud poliitiline risk. Siiski peab pank aktsiat riskantseks investeeringuks.

Kella 12ks oli Norma aktsia hind kerkinud 1,06 protsenti 74,48 kroonini, käive oli veidi üle saja tuhande krooni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077