Autor: Arno Mikkor • 4. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Päästeõppus Iru elektrijaamas

Iru Elektrijaamas toimus täna kell 10:00 Eesti Energia päästeõppus. Õppuse käigus harjutasid Iru Elektrijaama, Põhja- Eesti Päästeteenistuse ja Securitas Eesti AS töötajad toime tulema põlenguga, mille tagajärjel võib hävida elektrijaama juhtimissõlm.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077