Procter Gamble võib müüa Duracelli

USA suurim tarbekaupade tootja Procter
Gamble võib müüa patareide tootja Duracelli, kohvitootja Folgers ning
krõpsutootja Pringles, kirjutab Bloomberg.

New Yorgi investeerimisfirma Sanford C. Bernstein Co. analüütik Ali Dibadj arvab, et P G võib saada Duracelli müügist seitse miljardit dollarit (77 miljardit krooni) Folgersi eest kolm miljardit dollarit (33 miljardit krooni) ja Pringlesi eest 3,5 miljardit dollarit (39 miljardit krooni).

P G ettevõtte finantsjuht Clayton Daley andis septembris mõista, et ettevõte müüb väiksema kasvukiirusega üksused. Ajaleht Financial Times kirjutas eile, et ettevõte palkas investeerimisfondi Blackstone korraldamaks Duracelli, Pringlesi ja Folgersi müügiks oksjoni.

P G on andnud mõista, et saadavat raha kasutatakse aktsiate tagasi ostmiseks. P G aktsia hind kerkis eile 0,81 protsenti 70,91 dollarini. Kuuga on ettevõtte aktsia hind kallinenud kümne protsendi võrra.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara