2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Procter Gamble võib müüa Duracelli

USA suurim tarbekaupade tootja Procter Gamble võib müüa patareide tootja Duracelli, kohvitootja Folgers ning krõpsutootja Pringles, kirjutab Bloomberg.

New Yorgi investeerimisfirma Sanford C. Bernstein Co. analüütik Ali Dibadj arvab, et P G võib saada Duracelli müügist seitse miljardit dollarit (77 miljardit krooni) Folgersi eest kolm miljardit dollarit (33 miljardit krooni) ja Pringlesi eest 3,5 miljardit dollarit (39 miljardit krooni).

P G ettevõtte finantsjuht Clayton Daley andis septembris mõista, et ettevõte müüb väiksema kasvukiirusega üksused. Ajaleht Financial Times kirjutas eile, et ettevõte palkas investeerimisfondi Blackstone korraldamaks Duracelli, Pringlesi ja Folgersi müügiks oksjoni.

P G on andnud mõista, et saadavat raha kasutatakse aktsiate tagasi ostmiseks. P G aktsia hind kerkis eile 0,81 protsenti 70,91 dollarini. Kuuga on ettevõtte aktsia hind kallinenud kümne protsendi võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077