Autor: Mariliis Pinn • 12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev paneb šokolaadi päris vaarikaid

Septembris jõuavad poelettidele mitmed Kalevi uudistooted, mille seast leiab nii erinevate maitselisanditega pralineekompvekke, batoonikesi kui ka mitmeid põnevaid uusi šokolaade, teatas firma.

Kalevi Praliné kompvekite sarja on lisandunud neli uut maitset, mille seast leiab esmakordselt pralineekompvekid marjalisandiga – maasikaga ja ploomimaitsega ning ka klassikalisemad pralineekompvekid mandlitükkidega ja tiramisu maitsega.

Samuti lisandus Kalevi kommivalikusse kakaobatoonike 150-grammises pakendis ning Eesti Vabariigi lipuvärvides Kalevi pralineekompvekite kinkekarp. Lisaks jõuab septembris kauplustesse ka koolamaitseline Draakoni närimiskompvek 110-grammises pisipakis.

Kalevi šokolaadide valikut täiendab alates käesolevast kuust tume šokolaad vaarikaga, mis on saadaval 100-grammises pakendis. Nimetatud šokolaadi on lisatud naturaalset vaarikat sisaldavaid tükke. 200-grammiste šokolaadide sortimenti lisanduvad aga tume šokolaad kirsiga ning piimašokolaad tervete metspähklitega. Mõlemad uued Kalevi 200-grammised šokolaadid on pakendatud õhukindlasse flow-pakendisse, et tagada tootele parem kvaliteet. Rõhutamaks Kalevi eliitsarja šokolaadide eksklusiivsust ning kaasaegsust, on muutunud ka šokolaadide pakendikujundus.

Septembrist toob Kalev turule ka uue 50-grammiste šokolaadide sarja Kalev Special, mis koosneb kolmest erinevast šokolaadist. Loomapiltidega pakendites sari on mõeldud spetsiaalselt lastele, sisaldades kolme klassikalist maitset – piimašokolaad, piimašokolaad purustatud metspähklitega ja valge šokolaad purustatud india pähklitega. Kassipildiga Kalev Speciali sisuks on endine Nurr piimašokolaad, mis on nüüd taas saadaval ka 50-grammise tahvlina. Septembri teises pooles lähevad ka 100-grammine ja 300-grammine Nurri piimašokolaad üle uuele kujundusele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077