Kalev paneb ðokolaadi päris vaarikaid

Septembris jõuavad poelettidele mitmed
Kalevi uudistooted, mille seast leiab nii erinevate maitselisanditega
pralineekompvekke, batoonikesi kui ka mitmeid põnevaid uusi ðokolaade, teatas
firma.

Kalevi Praliné kompvekite sarja on lisandunud neli uut maitset, mille seast leiab esmakordselt pralineekompvekid marjalisandiga – maasikaga ja ploomimaitsega ning ka klassikalisemad pralineekompvekid mandlitükkidega ja tiramisu maitsega.

Samuti lisandus Kalevi kommivalikusse kakaobatoonike 150-grammises pakendis ning Eesti Vabariigi lipuvärvides Kalevi pralineekompvekite kinkekarp. Lisaks jõuab septembris kauplustesse ka koolamaitseline Draakoni närimiskompvek 110-grammises pisipakis.

Kalevi ðokolaadide valikut täiendab alates käesolevast kuust tume ðokolaad vaarikaga, mis on saadaval 100-grammises pakendis. Nimetatud ðokolaadi on lisatud naturaalset vaarikat sisaldavaid tükke. 200-grammiste ðokolaadide sortimenti lisanduvad aga tume ðokolaad kirsiga ning piimaðokolaad tervete metspähklitega. Mõlemad uued Kalevi 200-grammised ðokolaadid on pakendatud õhukindlasse flow-pakendisse, et tagada tootele parem kvaliteet. Rõhutamaks Kalevi eliitsarja ðokolaadide eksklusiivsust ning kaasaegsust, on muutunud ka ðokolaadide pakendikujundus.

Septembrist toob Kalev turule ka uue 50-grammiste ðokolaadide sarja Kalev Special, mis koosneb kolmest erinevast ðokolaadist. Loomapiltidega pakendites sari on mõeldud spetsiaalselt lastele, sisaldades kolme klassikalist maitset – piimaðokolaad, piimaðokolaad purustatud metspähklitega ja valge ðokolaad purustatud india pähklitega. Kassipildiga Kalev Speciali sisuks on endine Nurr piimaðokolaad, mis on nüüd taas saadaval ka 50-grammise tahvlina. Septembri teises pooles lähevad ka 100-grammine ja 300-grammine Nurri piimaðokolaad üle uuele kujundusele.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara