Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltmani-vastaste loosungite tegemine maksis 1,5 mln rubla

Venemaal Jekaterinburgis kasutatud Baltmani mõnitavate plakatite valmistamine läks maksma 1,5 miljonit rubla (660 000 krooni), kirjutab venekeelsete majandusuudiste portaal dv.ee.

Reklaamiagentuur Delta-Plan ütles dv.ee sõsarportaalile Jekaterinburgis, et Baltmani vastase aktsiooni plakatid ja nende ülesseadmine läks maksma 1,5 mln rubla. Agentuuri andmetel ei ole ükski Jekaterinburgi reklaamibüroo võimeline andma üle kogu linna nii palju pinda, kui nende plakatite tarbeks kasutati.

Vastutuse nende plakatite ülespaneku eest võttis enda peale Venemaa organisatsioon Pronkssõdur. Kas nad seda tõesti ka tegid, saab agentuuri andmetel kontrollida alles septembri lõpus, mil Espar-Analyst avaldab oma sealse reklaamituru ülevaate.

Venemaa ametkonnad teatasid, et nad ei hakka karistama selle aktsiooni organiseerijat, kuna nende plakatite ülesseadmine ei käi reklaamiseaduse alla.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077